Rentoudu Pohjanmaalla Fäbodan kultaisten hiekkarantojen ja auringonpaisteisten kallioiden äärellä. Gnista Glamping tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Fäboda kuin se olisi sinun ikioma paikkasi maailmassa.

Koe Fäboda täysin uudella tavalla

MEIDÄN PAIKKAMME

Rentoudu omalla tavallasi

Gnista

Koe paikka, joka sytyttää sisäisen kipinäsi lempeästi. Gnista Glampingiin kuuluu kaksi suurta, kalustettua telttaa, jotka voit varata, kun haluat nauttia rauhallisista päivistä meren äärellä.

Miettisen huvila

Miettisen huvila on täydellinen paikka ryhmille, jotka haluavat viettää aikaa yhdessä ja nauttia Fäbodan lumoavasta kauneudesta.

Tervetuloa
Gnista Glampingiin!

Joskus on päästävä hetkeksi muualle löytääkseen itsensä. Sellaisina hetkinä Fäbodan rannoilla sijaitseva Gnista Glamping on loistava pakopaikka. Täällä, valoisan mäntymetsän ja meren kohinan ympäröimänä, voit tuntea rauhan syleilevän sinua vanhan ystävän lailla. Täällä voit levätä sekä löytää leposykkeesi ja sisäisen kipinäsi uudelleen.

MITÄ ON GLAMPING?

Glamping on uudissana, joka on yhdistelmä sanoista camping ja glamour. Se on suosittu virkistysmuoto, jossa retkeilyn parhaat puolet (luontokokemukset, yksinkertaisuus ja vapauden tunne) yhdistyvät mukavuuteen ja hienostuneisuuteen.

GLAMPINGIA HARMONIASSA LUONNON KANSSA

Uskomme, että ihminen voi parhaiten eläessään sopusoinnussa luonnon kanssa ja tiedämme, että ympäristö on huolenpitomme arvoinen. Siksi glamping-majoituksemme perustuu ympäristötietoisuuteen ja ilmastoviisaisiin valintoihin.

Telttamme ja niiden terassit eivät aiheuta luonnolle peruuttamattomia vaikutuksia.
Sauna lämmitetään vihreällä sähköllä.
Aamiaiskassimme on täynnä paikallisesti tuotettua ruokaa.
Lajittelemme kaikki jätteet huolellisesti.
VARAAMINEN

Glampingin aika

VAIHE 1

Jos vierailet ensimmäistä kertaa Gnista Glampingissa, sinun kannattaa lukea glampingia koskevat yksityiskohtaiset tiedot. Näin saat selville muun muassa sen, mihin voit pysäköidä, mitä sinun ei tarvitse pakata mukaan ja paljon muuta tietoa, mistä voi olla hyötyä.

VAIHE 2

Täytä varauslomake, valitse vierailusi ajankohta ja täytä muut mahdolliset lisätiedot, mikäli haluat saunoa glampingin aikana. Varaukset tulee tehdä vähintään 72 tuntia ennen sisäänkirjautumista.

Sisäänkirjautuminen tapahtuu klo 15, ellet sovi toisin (044 491 44 77, gnistaglamping@ebbafastigheter.fi).

VAIHE 3

Maksa helposti esimerkiksi Visalla, Mastercardilla tai MobilePaylla. Löydät listan kaikista maksutavoista täältä.

GNISTA GLAMPING

Rantatonttisi Fäbodassa

Fäboda on paikka vailla vertaa. Täällä iltarusko ja merituuli kutsuvat lepäämään ja pohdiskelemaan.

Upota varpaasi ikioman rantasi hiekkaan, pulahda virkistävään veteen tai nauti täydellisestä rantapiknikistä. Täältä löytyy aikaa ja oikeat olosuhteet nauttiaksesi oleilun parhaista puolista.

Kun pohjoismaisen kesäyön hämärä lopulta laskeutuu, sinä ja glamping-kumppanisi voitte levätä teltassanne hiljaisuuden ympäröiminä, johon luonnon rauhoittava äänimaailma sekoittuu.

Lämpöä keholle ja mielelle

Vuonna 2020 suomalainen saunaperinne kirjattiin Unescon ihmiskunnan aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon. Mielestämme tämä ei tapahtunut hetkeäkään liian aikaisin. Totuus on, että päätös heijastelee jotakin, mikä on ollut näillä main tiedossa jo pitkään: saunominen ei ole pelkkää rentoutumista, vaan ikivanha ja todistetusti hyvinvointia edistävä ja arvokas perinne.

TIETOA SAUNASTA

Saunassa on pukuhuone ja pieni suihkutila, joka on varustettu sähkökäyttöisellä lämminvesivaraajalla.

Glamping-vieraat voivat varata saunan enintään kahdeksi tunniksi kerrallaan. Sauna on heille maksuton.

MIETTISEN HUVILA

Vuokraa Pietarsaaren parhaat maisemat!

Miettisen huvilalla voit nauttia raikkaasta merituulesta, rentouttavasta rantaelämästä ja taianomaisista auringonlaskuista.

Miettisen huvila on täydellinen paikka ryhmille, jotka haluavat viettää aikaa yhdessä, grillata jotain hyvää, uida, pelata lentopalloa tai vain rentoutua ja nauttia Fäbodan lumoavasta kauneudesta.

Huvilan varusteluun kuuluu muun muassa avotakka ja pitkä pöytä, jonka ympärille mahtuu 16 henkilöä. Ulkokäymälä ja grillipaikka ovat myös aivan vieressä. Huvilassa ei kuitenkaan ole makuupaikkoja eikä sitä voi varata yöpymiseen.

Seuraa meitä Instagramissa!

@gnistaglamping

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.